Golden Locks Hair extentions

Hårforlengelse & Hair extensions Webshop

VILKÅR OG BETINGELSER

Garanti 

De fleste produktene solgt hos priceitch har en garanti. I løpet av garanti perioden vil vi kompansere deg for enhver produksjons feil hos produktet.  

Før en kompensasjon kan utbetales skal vår partner Exigot Finland Oy ha fått muligheten til å inspisere produktet. Exigot Finland Oy har det siste ordet i forhold til om et nytt produkt skal sendes ut eller om produktet skal repareres. 

Angrerett  

Når du handler fra priceitch har du 30 dagers angrerett fra den dagen du mottok produktet. Hvis du ønsker å benytte deg av din angrerett, må du informere oss om dette så fort som mulig. Hvis du ønsker å benytte deg angreretten må produktet være uåpnet og i en slik stand at det kan selges som et nytt produkt.  

Når du sender varer tilbake til oss, er du som kunde ansvarlig for retur av varen og at de er i den påkrevde standen. 

Uavhentede pakker 

Prieitch reserverer retten til å belaste kunden  295kr for hver uavhentet pakke. 

Retur

All retur er betalt av kunden,  med mindre produktet har en defekt eller ikke svarte til kundens forventninger. Priceitch reserver seg retten til å ikke tilbakebetale kjøpesummen inntil produktet har blitt returnert til oss og inspisert 

Pris og betaling 

Goldenlocks sender alle sine varer fra Asia og derfor er alle prisene som står på nettsiden ekskludert moms og tollavgifter. Prisen som vises i kassen inkluderer kjøpesummen, frakt, oppgraderinger og potensielt faktura avgift. 

Vi vil sende din bestilling så snart vi har mottatt betalingen og varene er på vårt lager. Normal behandlingstid er 1-3 dager. 

Tilbakebetaling av returnerte produkter 

Hvis du har returnert et produkt til goldenlocks, vil vi betale tilbake kjøpesummen innen 30 dager fra vi mottok din returpakke.

Lovgivning

Hong Kong SAR lov vil bli anvendes på alle kjøp og tolkning av all juridisk informasjon på denne siden.  

Tilleggsinformasjon  

Du som kunde er forpliktet å lese og akseptere disse vilkårene før du gjør et kjøp. Goldenlocks akseptere ikke noe ansvar for hvordan produktet brukes av kunden. Du som kunde må selv bekrefte om produktet passer for deg, og da ta hensyn til eventuelle allergier eller andre problemer. 

Avtalepart 

Avhengig av den valgte betalingsmetode vil disse vilkår og betingelser utgjøre en bindende avtale mellom deg og Exigot Finland Oy eller goldenlocks. I henhold til denne avtalene vil alle varene/tjenester kjøpt på dette nettstedet bli leverte via Exigot Finland Oy som er en goldenlocks forhandler eller fra goldenlocks direkte, avhengig av betalingsmetode valgt for denne handelen.

KONTAKT OSS
Abonner på nyhetsbrev
klarna
paypal
Visa/Master